Utbytesstudent

i Belle Chasse,Louisiana, USA 14/15

Snart 2014

Publicerad 2013-12-31 00:57:53 i Innan USA,

Jag är en sådan person som aldrig mailar med folk, men nu så mailar jag jätte ofta pågrund av alla grejer runt utbytesstudent året. Haha känns som om jag jobbar och sitter och svarar på en massa viktiga mail :) 
Det känns proffsigt ;) 
 
Imorgon är det nyårsafton, jag ska själv vara med min bästis. :) Jag längtar verkligen till 2014, för det kommer hända så mycket. Jag tror att 2014 blir mitt år(hoppas det i alla fall). Även fall det kommer börja jobbigt med en massa nationellaprov och sådant. Men sen så går jag ut 9:an, sommarlovet kommer, jag kommer bli brun(och snygg ;) ) och sen så "flyttar" jag tiill USA. Jo jag tror att 2014 kommer bli ett riktigt bra år! 
 
/m 

Kommentarer

Postat av: Amanda

Publicerad 2014-01-01 18:45:46

SV:
Toppen! Fixar det på en gång :)
Kram!

Postat av: Mimmi Pellny

Publicerad 2014-01-02 01:11:45

Hej!
Vad kul att jag har hittat en till som ska åka som utbytesstudent efter 9:an! Det bara börjar trilla in folk nu och det blir roligare och roligare! Jag tänkte att vi kunde fixa ett litet länkbyte om du vill? :)
Du kan alltid maila mig om du vill prata om förväntningar och tankar osv, älskar att dela med mig men även lyssna! massor av kramar!!

Svar: Hej! Haha vi är inte många i Sverige som åker efter 9:an men för vissa så känns ju det helt rätt :) Jag gör gärna ett länk byte med dig, jag fixar det med en gång! :)

Du är med i fb gruppen va? För då kanske vi kan skriva någon gång på facebook :)
KramisKramis :)
Matilda Liljeklev

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela