Utbytesstudent

i Belle Chasse,Louisiana, USA 14/15

Värdfamilj och allt annat

Publicerad 2014-04-02 13:37:00 i Innan USA,

här är temperaturen för en stad jätte nära Belle Chasse!
Hade tänkt att skriva lite mer utförligt om min värdfamilj och om staden som jag ska bo i. 
 
Jag ska då som sagt bo i en liten stad som heter Belle Chasse i Lousiana. Min värdfamilj består av en pappa&mamma och sen så har de tre söner. Så kommer få en storebror och två småbröder:D Och på det lilla som jag ännu vet om familjen så verkar de verkligen som en jätte mysig familj och tror verkligen att jag kommer trivas. De har också en hund och två katter(en inne och en ute katt) Skolan heter kanske inte så konstigt nog Belle Chasse High School och deras "symbol/maskot" är med på bilderna ovan! På skolan går det ca 900 personer vilket känns precis lagom många. Och skolan har både cheerleading och dance team så kommer helt klart ha något att göra ;) 
 
Har dock inte mailat dem än eftersom jag fick dem igår, men hade tänkt att försöka få ihop ett mail till ikväll och då skicka iväg :) Har ju så mycke frågor verkligen. Ååååh är så glad :D 
/m 
 
 

Kommentarer

Postat av: Kelin

Publicerad 2014-04-03 20:06:56

Åhhh grattis verkligen! kommer ju också bo långt i södern så vi kommer ha det varmt i ett år! :)

Svar: Tack! :D Hahah det känns verkligen jätte skönt! Känner att jag kommer skriva till mina vänner hemma och göra dem avundsjuka hela tiden, när jag har värme och inte dem :) ;)
Matilda Liljeklev

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela