Utbytesstudent

i Belle Chasse,Louisiana, USA 14/15

Igår

Publicerad 2014-08-31 16:31:00 i I USA,

Bild ett: jag och Kourtney(kompis till mig) på väg ut tull campet i blåsten, kolla bara mitt hår!!!  Bild två och tre: vi paddlar något kanot liknande. Bild fyra: precis paddlat klart. 
Hej, igår var vi ute vid min värdfamiljen camp! Och nej det är inte camping då man går ut någon stans och sätter upp ett tält. Utanden svenska motsatsen är sommarhus fast man måste ta båt för att komma ut Dit. Vi hade inte jätte tur med vädret igår då det var väldigt molnigt hela dagen. Men varmt var det så vi(Jag, Kourtnye och Blaine). 
 
Runt 18:00 tide. Lämnade vi campet och åkte tillbaka till dit bilen stod. Vi tåg då bilen vidare till några andra camp som man kan ta sig med bil till där det var något årligt kalas. Så brandstationen i närheten hade bingo och sålde mat. Så där slog vi oss ner och spelade bingo. Efter spelandet gick jag och Kouranet ut och satte oss på en bro i närheten och pratade. Det var jätte mysigt då det var live musik i bakgrunden och massa små lampor tända överallt. Efter ett tag kom även Austin ut (han jobbade under dagen) med en kompis. De hade med sig fiskespön så vi fiskade lite. Haha ingen napp för någon av oss. Sedan Åkte vi hem! Dagen blev jätte rolig och jättar bra :) 
/m

En skoldag för mig i USA

Publicerad 2014-08-26 22:32:00 i I USA,

Hej, allt känns mer och mer som min vardag här. Jag har verkligen fått in en rutin på morgonen. Jag sätter ett alarm på 05:30. Snozar till 05:55. Drar på mig kläder och går ner för att äta frukost. Efter frukost har jag en liten stund på mig för att fixa mig och göra mig klar. 06:40 sätter jag mig i bilen och jag+Austin åker till skolan. 
Påvägen till skolan hämtar vi ibland upp en av Austin´s kompisar. 
 
Vid skolparkeringen går Austin åt ett håll medans jag och Brandon åt ett annat. (Austin lämnar grejer i band-hallen varje morgon och vi går till ett av de två ställen alla hänger vid varje morgon innan klockan ringer). Vid de stället där alla är varje morgon går jag åt ett håll där de jag brukar umgås med på morgonen sitter.(alla små grupper har sina egna områden de är vid varje morgon). Och Brandon går till en annan liten grupp. 
 
När klockan ringer 07:20 går jag till gym salen, för första passet varje dag har jag P.E. Just nu håller vi på med Vollyboll. Så vi spelar Vollyboll varje dag tills de sista 40 min, då går vi ut och springer, gör squats, och andra övningar ibland. 
 
När klockan ringer har jag alltid följe en bit med två tjejer jag brukar umgås med på P.E:n vidare till nästa lektion. Vilket är Biologi. Tills att klockan ringer igen, vilket betyder att du måste vara inne i rummet för då börjar lektionen. Gör vi alltid en sak som heter Bellwork. Det är oftast korta frågor som vi ska svara på, och när två veckor gått så samlar våran lärare in dem för att betygsätta. 
 
Sedan har jag lunch. 
 
När lunchrasten som är en 30 min är slut har jag Yearbook. Våran yearbooks lärare är grym! Hon är så rolig! Och verkligen den perfekta läraren att ha som lärare i Yearbook. 
 
Efter denna lektion har vi något som heter FLEX. Vi har valt våra egna FLEX, och det är som en liten paus på dagen för att göra något man tycker är kul. Jag valde Cardio Fun for Girls! FLEX är bara 35 min långt och man kunde välja allt mellan studerings tid, Cardinal crazy(för att få en bättre school spirit), old movies, kör osv...
 
När FLEX är över har jag sista lektionen som är Civics. Detta ämne är väldigt intressant och jag har en jätte bra lärare. Det var lite krångel med denna lektion i början för vi fick en lärare sedan hände en sak så har var tvungen att sluta. Så vi hade en vikarie 3 lektioner, tills vi bytte till han vi har nu som vi kommer ha resten av året. 
 
Klockan 14:30 ringer klockan, och dagen är slut. Jag går alltid efter skolan direkt till bilen och Austin är alltid före mig, så när jag sätter mig åker vi direkt. För om man inte är snabb ut så blir det bilkö!!!!!!! 
 
/M 

svar på kommentar

Publicerad 2014-08-26 22:11:00 i I USA,

Jag fick denna kommentar häromdagen: Vad har du för mobil? Btw älskar värkligen din blogg, speciellt nu när du kommit igång och blogga längre inlägg oxh lite oftare kram <3
 
Svar: Jag har en Samsung galaxy S2, så inte den nyaste telefonen direkt men den funkar bra :) 
Tack så jätte mycket, det är så kul att folk läser och uppskattar det jag skriver. :) Det gör mig jätte glad. Kram! 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela