Utbytesstudent

i Belle Chasse,Louisiana, USA 14/15

Mån till ons

Publicerad 2014-08-17 04:56:00 i I USA,

Min vecka: 
Måndag, skolan startade! Jag valde att missa första lektionen för att istället bli guidad runt på skolan av en som jobbade på kontoret. Guidningen behövdes! Skolan är stor, mycke störra än vad jag är van med. Och första dagen var det riktigt svårt att hitta. 
 
Man har bara fyra lektioner per dag och jag går i skolan mellan 7:20 och 14:30. Till skolan åker jag med min bror i värsta monster trucken, haha okej inte riktigt men det känns nästan som det. Kan visa en bild någon dag.  Min bror går också på skolan, fast han är senior. Jag går i 10th grade och är därför Sophmore. Fast det spelar ingen roll för skolan låter mig ta "lektioner" för bara junior och seniors. 
 
Tisdag: jag började känna igen folk i skolan, hittade bätter denna dag också. Skolan gick faktiskt riktigt bra. Fast biologi på engelska är SVÅRT(!!!!!), för alla svåra och jobbiga biologiord har jag lärt mig på svenska och kan inte några av dem på engelska. Jag har pratade med läraren dock och hon sa att det är förståligt och att hon inte bryr sig om jag stavat något fel alls. Bara hon kan förstå ungefär 😊
 
Onsdag: Slog alla totalt på ett springtest på idrotten idag. Haha det var väldigt kul faktiskt. Kände att det var ett bra sett att visa vem man var i klassen för många kom fram efteråt och kommentera hur bra jag sprang.. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela