Utbytesstudent

i Belle Chasse,Louisiana, USA 14/15

Min tur till New Orleans

Publicerad 2014-08-11 04:35:00 i I USA,

Hej, jag sitter i mitt nya rum just nu,  i USA!!!! Jag kom fram igår så jag hade bara tänkt att slänga in ett inlägg snabbt om att jag är framme och hur flygresan gick. 
 
I lördags morse klockan fem gick jag upp, vid sjutiden checkade jag in på Landvetter och vid åtta tiden hoppade jag på ett plan upp till Stockholm,Arlanda. Väl på Arlanda hittade jag några andra som skulle med planet till NY. Tack och lov att jag inte var ensam att försöka hitta på Arlanda för det var inte det enklaste. Vi kom ombord på planet och träffade ett helt gäng med andra som hade explorius röda nyckelband på sig. Väl på NY flygplats gick vi som en grupp så långt som vi kunde. Sedan efter en passkontroller, väskhämtning och tull genomgång senare. Sa jag hejdå till gruppen och begav mig ut för att försöka hitta på NY flygplats. Jag kan erkänna att jag satt hela resan till NY och funderade hur sjutton jag skulle hitta och förstå vad jag skull göra när jag kom fram själv. Men att checka in sin väska igen, ta sig till rätt terminal och lyckas hoppa på flyget var jätte enkelt. Det var faktiskt riktigt kul! När jag gått igenom alla säkerhetskontroller och gick mot rätt gate fick jag känslan: "herregud jag är i USA och just nu helt själv!!!!!!" 
 
Mitt plan till Stockholm var ett plan med tre platser på varje sida av mittgången på flyget. Flyget sedan över till New York bestod varje rad av två ,fyra, två(så totalt 8 platser på varje rad). Så när jag klev ombord på planet till New Orleans tappde jag hakan. För på ena sidan av mitt gången var det två platser och på andra så var det EN!!!!!! 
 
När jag kom fram till flygplatsen i New Orleans stod min familj(-äldsta brorsan som var och jobbade) och väntade på mig! Det känndes så bra! Den lokala tiden var 18.45 när jag landa ungefär. För mig var då klockan 1:45. 
Vi åkte hem i bil till huset och lämnade bara min väska innan vi drog ut och åt middag. Sedan gick jag inte och la mig innan klockan precis lokaltid slagit 23:00(11 p.m). 
 
Lokaltid nu 21:35. 
/m 

Kommentarer

Postat av: Mamma

Publicerad 2014-08-11 11:06:27

Ha ha! Visste väl att det inte skulle bli några problem för dig att "hitta rätt" i NY! Kanske har "min uppfostran" att lära sig att läsa skyltar gett någon effekt...

Ha det jättebäst!

KRAM

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela