Utbytesstudent

i Belle Chasse,Louisiana, USA 14/15

Tors till fre

Publicerad 2014-08-17 04:57:00 i I USA,

torsdag: På lunchrasten idag satt jag och snackade med två killar som jag lärt känna. Ingen av oss brukar umgås med några som har lunch ett så vi är lite i samma situation 😉 Jag hade också under dagen idag En ödla springandes över min bänk!!!! jag åkte inte hem med Austin(min brorsa) utan med en tjej i skolan och hennes mamma. De är  familjevänner till familjen så träffade dem första gången i söndags. Anledningen till att jag inte åkte hem med Austin är för att han hade bandträning så han skulle inte hem direkt efter skolan. 
 
När jag var hemma drog jag och mamma B iväg och fick manikyr och pedikyr. För att göra något bara vi tjejer. 😊💅 
 
Fredag: Hade ett test i biologin idag, jag tror det gick helt okej. jag har börjat umgås en heldel med två tjejer i min civics class, och de har även tatt med mig och träffat deras vänner. Så nu har jag flera som jag umgås med varje morgon innan klockan ringer på morgonen. I min P.e class är det en till tjej som är helt ny på skolan, hon är jätte trevlig. 😊
 
skönt med helg efter en vecka i skolan!

Kommentarer

Postat av: Malin

Publicerad 2014-08-17 17:52:42

Intressant att läsa! :) så vilka ämnen har du? Biologi, idrott, civics...?

Svar: Det finns nu ett inlägg med bild på mitt schema. P.e, biologi, civics(samhällskunskap) och yearbook :) Och tack så mycket, jag hoppas du fortsätter läsa min blogg :)
Matilda Liljeklev

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela