Utbytesstudent

i Belle Chasse,Louisiana, USA 14/15

bra och dåligt

Publicerad 2014-03-04 10:46:26 i Innan USA,

Hej! Jag gick in och kollade på min ansökningssida igår och bara för skoj skull så gick jag in och kollade på delen där explorius ska lägga in mitt engelska test. Och en gång innan då jag kollat har det bara varit tomt liksom men nu hade det lagt upp mitt engelska prov, så jag ser hur mycke poäng och så som jag fick. Men dock så vet jag inte hur mycke poäng som man behövde ha för att bli godkänd :( Men i alla fall hörförståelse delen gick jätte bra för mig i alla fall, sen så gick läs delen lite sämre. Fast tyckte den var svårare så det är inte så konstigt egentligen ;) 
Någon annan som har fått besked om vad de fick på provet???? 
/m 

Kommentarer

Postat av: Emelie

Publicerad 2014-03-04 23:07:10

Jag har inte heller fått reda på provet! dom har inte ens lagt upp det för mig och jag är sååå nervös! Men det går nog bra ska du se! Kram

Svar: Håller med, denna tiden innan man vet om man fick godkänt eller inte är jätte jobbig :( Är du med i facebook gruppen för alla som ska åka nästa år(i höst)? Annars kan jag lägga till dig om du vill det, bara att höra av dig! :)
Matilda Liljeklev

Postat av: Emelie

Publicerad 2014-03-05 15:31:15

Ja:( Men jag googlade runt lite och jag tror gränsen var 45, kan ha fel dock! Nej jag är inte med där, du får gärna lägga till mig! Sök bara på Emelie Åhlström från Karlstad!

Svar: Oj! :o Aja man får hoppas på det bästa :) Jag tror att jag i alla fall hittade rätt, om det är någon Matilda som lagt till dig som vän så är det jag :)
Matilda Liljeklev

Postat av: Wilma

Publicerad 2014-03-05 23:00:53

vad är det för ansökningssida? känner mig superefter nu men hur hittar man den? :)

Svar: Asså det är den sidan som jag satt in alla mina papper på, haha hoppas du fattar vad jag menar. Dock så har ju inte alla haft en utan istället mailat/skickat sina ansöknings papper till sin organisation :)
Matilda Liljeklev

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela