Utbytesstudent

i Belle Chasse,Louisiana, USA 14/15

Möte och mail

Publicerad 2014-05-14 08:42:55 i Innan USA,

Sista mötet i söndags var intressant men väldigt långt. Jag visste redan det mesta eftersom jag varit på endel andra av Get ready möterna, men något som var jätte bra med detta möte var att vi som ska åka fick prata med några som varit iväg för ett tag sedan(utan att föräldrarna var i rummet). Så vi fick ordentligt fråga ut dem om saker som vi ville fråga när våra föräldrar inte var där.
 
Jag hade även tänkt denna veckan att skicka iväg ett mail till min kontakt person och till rektorn på min skolan. För att få en lite kontakt liksom innan jag åker och sen så behöver jag även fråga rektorn lite om cheerleader teamet och dans teamet :) Hoppas ni får en bra vecka!/M 
 

sista mötet

Publicerad 2014-05-08 10:04:56 i Innan USA,

Bild från när jag träffade ett gäng tjejer i början av april och snackade om våra utbytesår. 
På söndag är sista mötet med explorius och det är obligatoriskt, långt var det också. Hoppas verkligen det är något intressant och att det är några pauser. Fast det blir nog ändå rätt kul för tror det är i alla fall några som jag vet vilka det är som kommer komma dit som jag träffade i början av april :) Så blir kul att träffa dem igen :) 
Kort inlägg men ska  försöka blogga snart igen! /M 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela