Utbytesstudent

i Belle Chasse,Louisiana, USA 14/15

utsidan den samma

Publicerad 2014-10-30 00:56:23 i I USA,

Jag läste olika utbytesstudenters bloggar varje dag för ett år sedan. Jag ville veta allt, om hur det var att bo i ett annat land utan mina föräldrar. Jag vet att jag gick och grubblade väldigt mycket om det verkligen var värt att åka.
Det jag grubblade mest över var om det är värt att ta en paus från svensk skola för att behöva komma tillbaka och gå gymnasiet med människor ett år yngre än mig själv. Jag grubblar fortfarande över det ibland men inser lika fort att jag lever bara en gång och ett år fram och tillbaka spelar inte så stor roll. Jag skulle därför vilja rekommendera alla som funderar på att åka som utbytesstudent att göra det om ni har chansen. Mina föräldrar gav mig chansen och det är något jag kommer vara dem evigt tacksam över. 
 
Jag har idag bott i USA 81 dagar. Så snart tre månader. Även fall tiden flyger fram så har jag helt förändrats på dessa 81 dagar. Jag är bara den samma på utsidan för insidan växer för varje dag. Jag har vågat saker jag aldrig innan kunnat drömma om att jag skulle göra. När jag kommer tillbaka hem kommer jag inte vara den samma. Alls. 
Nu ska jag gå ut och springa! Hörs. /M lokaltid 18:55 

Camping

Publicerad 2014-10-28 00:44:00 i I USA,

Denna helg hade vi en familjehelg i min familjs husvagn på en camping. Vi satt ute med en brasa på kvällarna, spelade bingo(för alla på campingen, var när på att vinna flers gånger...), körde runt med min familjs golfcar, var nere vid stranden och som ni ser på bilderna gick vi i vattnet en lång bit, gick runt och bus eller godis' a(campingen körde en smygstart av halloween, och en massa mer! Hoppas ni hade en bra helg! /m lokaltid 18:44

höst

Publicerad 2014-10-16 23:23:13 i I USA,

Hösten är påväg, det är långbyxe kallt på morgonen fast runt lunch så kan man ha short igen. Dock när jag tagit på mig långbyxor på morgonen kan jag ju inte direkt byta om... Alla säger att det kommer bli varnare igen och att det bara är ett par kalla dagar nu. Så får hoppas att det stämmer. :) /m tid 16:23
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela