Utbytesstudent

i Belle Chasse,Louisiana, USA 14/15

en jätte rolig lördag

Publicerad 2014-09-21 07:51:00 i I USA,

Min dag; Jag gick upp runt åtta imorse. Jag,Blaine och Landon var ensamma hemma då detta är en helg då mamma B jobbar, och pappa P och Austin var iväg och fånga alligatorer. Runt tolv då Austin var hemma igen frågade han mig om jag ville hänga med "Down the road" och lämna en släpkärra hos en av hans kompisar/en kompis till mig/min home coming dejt. Det sa jag självklart ja till! Så vi satte oss i bilen och körde ner till Matthew´s hus, där träffade vi både Matt och en annan kompis till Austin(Bobby). Bobby satt och rensade Austins fångade alligatorer när vi kom som han hade lämnat där på morgonen. Austin satte sig och hjälpte till så jag och Matt satt mest och pratade själva och med Austin+Bobby. HAde verkligen jätte kul! Fick även träffa Matt´s pappa vilket kände bra, vill inte bara vara ett namn när jag och Matt går till home coming tillsammans. Tror vi blev kvar där ca två timmar, men sedan var vi tvugna att rulla hem igen för Austin skulle jobba. Hemma blev jag dock inte länge innan jag blev frågad pappa P om jag ville hänga med ut och "flounder gigging". 
 
Så nu har jag precis kommit hem igen. Dock var inte sanden bra nog för att flounder gigging men vi fiskade istället. Så nu har jag fiskat för första gången i mitt liv, STOLT. Fast mina händer luktar fisk även fall jag tvättat dem med tvål tre gånger... Det var jag, pappa P och fyra andra som var ute. 
 
Och vet ni vad när jag stod med fiskespöt i handen och försökte så proffsig ut såg jg en vit fena komma upp över ytan. Gissa vad det var, jo en delfin! Fast han simmade iväg direkt, men det kändes ändå lite coolt då jag endast förr sett delfiner ute på organiserade utflykter förr. 
Min lördag har varit hur rolig som helst!!!!! lokal tid 00:49 /m 

Kommentarer

Postat av: Mamma

Publicerad 2014-09-21 08:57:53

Vad gör man med alligatorerna? Äter man dom eller är det för skinnet man dödar dom? Trodde egentligen att det bara var för att se blev för många men om man rensar dom...

Och när ska din home coming date bli mer än ett namn för mig...??? 😃 bild, bild bild.....

Svar: Vissa äter dem, vissa gör saker med skinnet, vissa säljer dem. Men själva anledningen är för att det blir för många om man inte dödar dem :) kramis
Matilda Liljeklev

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela