Utbytesstudent

i Belle Chasse,Louisiana, USA 14/15

Igår

Publicerad 2014-08-31 16:31:00 i I USA,

Bild ett: jag och Kourtney(kompis till mig) på väg ut tull campet i blåsten, kolla bara mitt hår!!!  Bild två och tre: vi paddlar något kanot liknande. Bild fyra: precis paddlat klart. 
Hej, igår var vi ute vid min värdfamiljen camp! Och nej det är inte camping då man går ut någon stans och sätter upp ett tält. Utanden svenska motsatsen är sommarhus fast man måste ta båt för att komma ut Dit. Vi hade inte jätte tur med vädret igår då det var väldigt molnigt hela dagen. Men varmt var det så vi(Jag, Kourtnye och Blaine). 
 
Runt 18:00 tide. Lämnade vi campet och åkte tillbaka till dit bilen stod. Vi tåg då bilen vidare till några andra camp som man kan ta sig med bil till där det var något årligt kalas. Så brandstationen i närheten hade bingo och sålde mat. Så där slog vi oss ner och spelade bingo. Efter spelandet gick jag och Kouranet ut och satte oss på en bro i närheten och pratade. Det var jätte mysigt då det var live musik i bakgrunden och massa små lampor tända överallt. Efter ett tag kom även Austin ut (han jobbade under dagen) med en kompis. De hade med sig fiskespön så vi fiskade lite. Haha ingen napp för någon av oss. Sedan Åkte vi hem! Dagen blev jätte rolig och jättar bra :) 
/m

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela